Jegyfoglalás

Adventi együttlét a Klauzál házban
december 16. vasárnap

Adventus Domini

"Az Úr eljövetele"

Újra és újra meglepődünk, hogy egy év megint elszaladt és közeleg a karácsony. Ha szeretnél messzebbre tekinteni a tennivalókon és a bevásárlási listákon túl, vagy  csak elmélyülni kívánnál a várakozás örömében, akkor invitálunk egy közös adventi készülődésre. 

Ingyenes programok

15:30-18:30-ig

Társasjáték klub, Teaház,  Kreatív foglalkozás 

15:30-18:30-ig
18:30-

Filmvetítés

Mozi iskolásoknak

18:30-

Jeggyel látogatható programok

15:30–16:00

Palánta Együttes Bábelőadása:
Szabad-e bejönni Betlehemet mondani?

 Eszterke nagymamájánál tölti a karácsony előtti napokat. Lefekvéshez készülődnek, amikor kopogtatnak a váratlan vendégek. Az ajtóban két kedves, és humoros pásztor áll, akik betlehemest játszanak a régi hagyományok szerint, és elmesélik a Karácsony csodálatos történetét.

15:30–16:00
16:30

Tini koncert

Ha akarsz egy jót bulizni, énekelni, dicsőíteni, itt a helyed velünk! (Vélemény: „kevés olyan együttes van, aki a tinédzserlélek rezdüléseit ennyire hitelesen és inspiráló módon meg tudja szólaltatni, Révész Dani és csapata egyike ezeknek.” )

16:30
18:30

Joy Gospel és Hanna Projekt  

,,Zenémben őszintén énekelek Istenről és az életről. Zenekarommal együtt fő célunk az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon, hasson, gyógyítson, szóljon, cselekedjen.” Polereczkiné Matécsa Hanna dalszerző, énekes.

Joy Gospel Music.

Hazánk egyik legnívósabb gospel kórusa, a Baptista Egyház központi gospel együttese. A zenekar különlegessége nem csak rendhagyó felállásukban rejlik (szimfonikus zenekar és kórus), hanem a saját számok egyedi zenei világában is. Karácsonyi rendezvényünkre igazán színvonalas repertoárral készülnek és gondoskodnak az ünnepi hangulatról!

18:30

!

Jegyvásárlás

Miután kosárba helyezted a jegyeket, módosíthatsz a darabszámokon.
Ezt követően add meg adataidat,  majd  e-mailben megküldjük négy számjegyből álló jegyazonosítódat,
melyet utaláskor másolj be  a megjegyzés rovatba.
Utalásod beérkezését követően megküldjük jegyeidet. 

Ha ugyanarra  programra 2 db jegyet vásárolsz úgy 20%,
ha 3 db jegyet vásárolsz, úgy 30% kedvezményt biztosítunk számodra.