Campimpact 2016 tábor

Campimpact 2016 tábor

Bemutatkozás

2016-ban hetedik alkalommal is megrendezzük a CampImpact nyári angol tábort! Akik voltak az előző években, azoknak sokkal többet nem is kell mondani, már biztosan elküldték a jelentkezésüket… Nektek pedig, akik még nem voltatok, csak annyit mondanék, hogy ez egy olyan angol tábor, ahol szórakozva tanulhatsz angolul, tanáraid pedig fiatal amerikaiak lesznek.

Előadások és szintekre osztott kiscsoportos beszélgetések keretében lehetőséged lesz fejlődni a nyelvismeretben, akár profi vagy, akár teljesen kezdő, a játékos angolórák között pedig csobbanunk a szabadstrandon, kipróbálunk pár amerikai sportot, de lesz rengeteg vetékedő és csapatjáték is, esténként teaház, magyar néptáncház is sok új barát vár!

Részletek

’Camp Impact’ egy évente megrendezésre kerülő angol nyelvű nyári tábor. Célunk, hogy az angolul tanuló fiatalok gyakorolni tudják a beszélt angol nyelvet, anyanyelvű (amerikai) oktatók segítségével. Délelőttönkén kiscsoportos, informális órák lesznek, hangsúlyt fektetve a beszélgetésre, valamint angol nyelvű interaktív előadások. Délutánonként lehetőségünk lesz kipróbálni amerikai sportokat, de aki nem rajong a sportért, az a kézműves programok mellett is dönthet. Emellett lesz strandolás a helyi szabadstrandon, játékok és vetélkedők, esténként érdekes előadások az amerikai és magyar szervezők közreműködésével, teaház, filmklub, táncház és sok egyéb szórakoztató program. Görgess tovább a többi infóért:.

Kapcsolat

 


 

Elérhetőségeink:

 

Ha bármilyen kérdésed van, hívd bátran ezt a számot: 06 20 775 8338, Pollák András főszervező

Email: info@campimpact22.hu

Facebook: http://www.facebook.com/campimpact22


 

Bankszámlaszám:

 

Név: Otthon Tétényben Közhasznú Egyesület

Számlaszám: 10401938-00005802-00000007

Közlemény: campimpact2016 – táborozó neve

Külföldről:

IBAN HU52 1040 1938 0000 5802 00000007

SWIFT OKHBHUHB


 

Szervezők:

 

Otthon Tétényben Közhasznú Egyesület

Rózsakerti Baptista Közösség www.rbk.hu

Trinity Church, Lansing, Michigan, USA www.trinitywired.com

Az amerikai oktatók többnyire a Michigan állam beli Lansing-ből jönnek majd.  A szervezők keresztény értékeket való csoportok és egyének, amely értékek a beszélgetésekben előkerülhetnek. Nem kérjük a táborozóktól, hogy vallásosok vagy gyakorló keresztények legyenek, és nézeteinket nem fogjuk a táborozókra erőltetni.

 

Olvass el!

 


Most jön az apróbetűs rész…

A táborban való részvételnek természetesen vannak feltételei, nem több, és nem kevesebb, mint bármilyen más tábor esetében. Kérünk, hogy fogadd el és írd alá a házirendet. Ha kiskorú vagy, a szüleidnek a szülői beleegyező nyilatkozatot is alá kell írnia a részvételedről. A házirendet és a szülői beleegyező nyilatkozatot megtalálod a Doksik menüpontban. A táborban csak akkor vehetsz részt, ha a dokumentumot kitöltve és aláírva magaddal hozod.

Továbbá a táborban való részvétel feltétele, hogy az előleget a tábor előtt befizetted, és a fennmaradó részt pedig magaddal hozod a táborba.

A táborban való részvételnek ugyancsak feltétele, hogy elmúltál már 14 éves és rendelkezel a megfelelő angoltudással. Ez igazából miattad van. Tapasztalatunk az, hogy nehéz élvezni az amerikaiak oktatását egy bizonyos nyelvtudási szint alatt, illetve ha túl fiatal vagy. Jelentkezni a Jelentkezés menüpontban tudsz, az online űrlap kitöltésével, vagy pedig telefonon. Ha kérdésed van, bátran keress minket!

X