Linkek

B

Baptist.hu
Baptista.lap.hu
Baptista imalánc
Budafoki Baptista Gyülekezet honlapja

C

campimpact22.hu

E

everystudent.hu

F

FÉK program

K

Keresztény filmek
Filmekkel, bizonyságtételekkel, online nézhető és letölthető anyaggal.
Kerületünk templomai
Kerületünk ma működő 13 templom elérhetőségei, rövid történetük képekkel.
kovacsgeza.hu

M

Magyar Evangéliumi Rádió
A Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány (MERA) felekezetközi evangéliumi rádió, a Trans World Radio (TWR) partnerszervezete, amely a világ egyik legnagyobb rádiója. Műsortáblázatokkal, online és letölthető adásokkal. Az Antenna nevű újságjuk pdf formátumú letölthető füzeteivel.
Menedék Alapítvány honlapja
A Menedék Alapítvány szolgálat az elhagyott gyermekek, a magányos tizenévesek, a drogtól, alkoholtól, erkölcstelen élettől szabadulni akaró fiatalok, és hajléktalanná vált emberek részére. Budapest XXII. kerületben Teaklub, Fiúotthon, Mamásotthon működik.

O

OM Magyarország
Fő feladatunknak tekintjük a magyar társadalom erkölcsi felemelkedésének előmozdítását. Két szóban a küldetésünk mozgósítás és evangelizáció. Mozgósítani a keresztényeket a misszióra a saját lakókörnyezetüktől a Föld végső határáig, illetve hirdetni az evangéliumot – mindig a helyi keresztény közösségekkel együttműködésben. Ennek része a szükségben lévő embertársaink segítése is.

P

Palánta Gyermek és Ifjúsági Misszió
A Palánta Sorsfordító Alapítvány honlapja. Könyvek, bábjátékok, ajánlott videók, írások.

S

speakout.hu

T

Terhességi Tanácsadó Központ
Felekezet közötti, főleg önkéntesekből álló nonprofit Egyesület, akiknek Isten az életvédelmet, ezen belül a magzat és az anya védelmét együtt helyezte a szívére.
Tököli Baptista Közösség
Trinity Church
East Lansing-i barataink gyülekezete. Gazdag képanyaggal, bizonyságtételekkel, sok információval csoportokról, programokról, istentiszteletek, előadások meghallgatható és letölthető hanganyagával.